Lauantai 3.11. klo 14.00
Pakkahuone
Osta lippu (3 yhtyettä) 35/30 €

Olavi Louhivuori ”The Net of Indra“ (FI/SE/NO)

Rumpalimestari Olavi Louhivuoren The Net Of Indra toteutetaan ainutlaatuisena, kahden pohjoismaisen jazzfestivaalin välisenä yhteistyönä. Yhtye teki ensiesiintymisensä maaliskuussa Norjassa Vossa Jazz -festivaalilla, ja nyt Tampereella se nähdään toista kertaa tositoimissa.

Yhtye muodostuu todellisesta pohjoismaisen jazzin kärjestä. Louhivuoren kutsumana yhtyeessä soittaa norjalainen trumpetisti Eivind Lønning, jonka tunnetuimpia yhteistyökumppaneita ovat olleet Joshua Redmanin, Dave Hollandin ja Chick Corean kaltaiset jazzlegendat. Lisäksi hänet tunnetaan avant-rock yhtye Motorpsychosta.

Keith Jarretin, Jan Garbarekin ja Bill Evansin kanssa tehdystä yhteistyöstä maailmanmaineeseen nousseeseen ruotsalaiseen basisti Palle Danielssoniin Louhivuori tutustui italialaisen Claudio Filippinin kautta, jonka triossa molemmat soittavat. Huilisti-/saksofonistilegenda Juhani “Junnu” Aaltonen ei suomalaisille esittelyjä kaipaa. “Hänen spirituaalinen soittonsa kumpuaa jostain tämän maailman toiselta puolelta”, kuvailee Louhivuori. Kun nyanssirikkaasta ja kokeilevasta rumputaiteestaan tunnettu Louhivuori saa lavalleen musiikilliset sielunveljensä, on lupa odottaa hyvää ja kaunista.


  • Olavi Louhivuori - drums
  • Eivind Lønning - trumpet
  • Juhani Aaltonen - sax, flute
  • Palle Danielsson - bass